• Nederlands
  • Engels
  • Duits

Leerbedrijf

Steggink Metaal  is een erkend leerbedrijf. Jonge mensen moeten alle kansen krijgen zich te ontwikkelen. Met leer-/arbeidservaring weten jongeren al op jonge leeftijd hoe een bedrijf werkt. Wij bieden hen alle kansen zich verder te ontplooien zodat zij ook na hun schoolperiode voor Steggink Metaal inzetbaar zijn. 

Oranjeteam

Het Oranjeteam van Steggink Metaal is een talententeam. Het team bestaat uit scholieren van de 4e klas VMBO. Zaterdags en in de vakanties werken de jongeren in het bedrijf om bij te verdienen én werkervaring op te doen. Zij krijgen zo de mogelijkheid een leerarbeidsovereenkomst aan te gaan. Én om later door te stromen naar een vaste baan.  

Maiko Rademaker, bedrijfsleider en gediplomeerd praktijkbegeleider
Ik vind het een uitdaging om deze jonge mensen te inspireren, zodat ze het beste uit zichzelf halen. Het is prachtig om te zien hoe zij zich ontwikkelen. Je ziet ze binnenkomen als beginnend leerling en aan het einde van de leerperiode zijn zij gegroeid tot een volwaardig medewerker. Dan is het de investering die wij als bedrijf doen in begeleiding en coaching ook meer dan waard. Tenslotte zijn deze jonge mensen de beloften van de toekomst.”

Ben je geïnteresseerd in werken bij Steggink Metaal? Neem contact met ons op, dan praten wij verder.