• Nederlands
  • Engels
  • Duits

Tilly Light Fietsendrager mrt 18, 2015


Bekijk de volledige video!

 

Sinds kort heeft Steggink Metaal B.V. een opdracht ontvangen van Tilly Light B.V. Het gaat om het compleet leveren van een in hoogte instelbare fietsendrager. 

De opdracht voor Steggink Metaal B.V. houdt in, dat Steggink Metaal verantwoordelijk is voor de complete levering van de fietsendrager. Dit houdt in; inkoop, productie, conservering, montage en aflevering.

Tilly Light is de fietsendrager die u extra doet genieten. Tilly Light is een flexibele en makkelijk mee te nemen fietsendrager die zelf tillen overbodig maakt. 

Deze unieke fietsendrager kan middels een afstandsbediening in hoogte worden versteld. Hierdoor hoeft een fiets niet op de drager worden getild, maar kan deze in één soepele beweging van de stoep op de fietsendrager worden gereden. 

De gepatenteerde fietsklemmen kunnen zo worden gekanteld, dat deze op de stoep rusten. 

Naast deze flexibiliteit is de fietsendrager gemaakt uit twee losse delen. Dit maakt dat het gedeelte dat op de trekhaak moet worden bevestigd zeer soepel en eenvoudig te bevestigen is. Met één hand tilt u het trekhaakelement om deze op de kogel te plaatsen en met de andere hand bediend u de lembevestiging. 

Uw (elektrische) fiets meenemen en lekker gaan fietsen in de prachtige natuur is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 

Meer informatie is te vinden op de website: www.tillylight.nl

 

 Terug